Ez egy adag, de amikor másodszor fogtam neki már egyből dupla adaggal indítottam. Arról nem is beszélve, hogy szerintem a szomszédok is sárgultak az irigységtől, olyan illatok keringtek a lakásban és a folyosón :-)
Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 15 dkg
- 7 dkg kristálycukor
- 2 kávéskanál őrölt fahéj
Elkészítés:
A lisztet a margarinnal, a cukorral és a fahéjjal összegyúrjuk, 25-30 db kis golyót formálunk, amit sütőpapírral bélelt tepsiben egy vizespohár aljával korongokká lapítunk. 170 fokos sütőben 15 percig sütjük. Miután kihűlt fémdobozba rakjuk, sokáig eláll.
Már arra is gondoltam, hogy legközelebb meglepek vele valakit, egy szép dobozban szerintem bonbon helyett is megállja a helyét :-) A 80 éves nagymamám is megnyalta utána mind a 10 ujját, azt hiszem ez sokat elmond a süti ízéről...
Sok sikert!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése