Íme egy igazán gyors, olcsó és finom édesség. Abbahagyhatatlan :)
Hozzávalók:
- 20 dkg meggy (kompótból is megfelel)
- 2 evőkanál cukor
- 2 evőkanál darált háztartási keksz
- csipet fahéj
A morzsához:
- 3,5 dkg Rama margarin
- 10 dkg cukor
- 5 dkg liszt
- 1 csapott evőkanál kakaópor
Elkészítés: A meggyet összekeverjük a cukorral, darált keksszel
és a fahéjjal
és egy jénai aljára tesszük. A morzsához a Rama margarint megolvasztjuk, majd belekeverjük a többi hozzávalót, így morzsás állagot kapunk. Ezt a morzsát a jénai tetejére halmozzuk és 220 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.
Nem tudtuk meg, hogy milyen, ha kihűl :))))
Jó étvágyat!
Forrás: Nők Lapja Konyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése